Etiketter

, ,

Idag har jag ju läst en del om Grammisgalan. Den stora vinnaren var då Kleerup. Jaha. Och vem är då han?

Tydligen har han varit ihop med Carolina Gynning. Eftersom jag brukar undvika rubriker som innehåller ”Blondinbella, Lina Rosing, Carolina Gynning” och några fler så har jag faktiskt missat denna stora grej. Skandal.

Dessutom har han då gjort åtminstone en låt som var nominerad till årets låt. Longing for lullabies. Doesn’t ring any bells.

Det gör för övrigt inte någon av de som var nominerade inser jag plötsligt. Köper väldigt sällan musik idag. Vill jag höra på musik kan jag sätta på radion eller lyssna på mina gamla skivor. Vissa skivor köper jag fortfarande. Enya till exempel.

Svensk musik jag hört är väl framförallt de som varit med i Melodifestivalen inser jag. Pinsamt men sant.

Eftersom jag ofta spelar barnskivor för barnen så finns det kanske en anledning till att jag missar sådant här. Läser lite i kommentarerna från Expressen och inser att jag inte är den enda som missat den nya tidens musiker.

Jag är inte så insatt i musik och undrar vem är denna Kleerup ? Det skrivs hur mycket som helst om honom idag och hur i hela friden kan han ha varit ihop med Carolina G ??

Är detta gräddan av svensk musik? 
Ser ut som muppar och beter sig som muppar! 
Vad är en kleekrupp?

ser ju ut som en pundare som sovit i en trappuppgång. tydligen är detta det bästa vi har i sverige, lika bra att lägga ner galan med andra ord. kom tillbaka dr alban, allt är förlåtet!

Frågan är om man inte skulle satsa på något mer för att få upp skivförsäljningen i Sverige än att skylla på nerladdningen. Eftersom många bra låtar av utländska artister är skrivna av svenskar borde vi väl ha ett bra utbud här med som kunde presenteras på något bra sätt. Och då vill jag gärna höra  av musiker som inte visar sig vara en lika stor idiot som årets vinnare….