Etiketter

, , ,

Ja nu har Lizas PR-agent gått ut och skrivit en artikel. Det känns skönt att de äntligen förstått att man inte kan tiga sig igenom det hela 🙂

Han tycker nu att det är förskräckligt att dessa bloggare har fått makt att påverka media. Mellan raderna så märker man att det är ett hot mot demokratin.

Men vänta här nu. Vilka är bloggare? Hur blir man ”Rättshaverist” när man kämpar för något man tror på?

Vissa av de som benämns som rättshaverister kan jag väl medge är liiite överdrivna i sin kamp. Men å andra sidan är jag intresserad av att LM och ME ska komma ut och säga ”Förlåt, ursäkta, Mea Culpa”. Inte fortsätta att idiotförklara läsare och politiker som gått på ”den lätta”.

På något sätt försvarar man hela tiden titeln. Man skiter i att besvara det många tagit upp.

Att Osama har lidit av att bli sedd som psykopatisk krigsförbrytare. Han är en kvinnomisshandlare. JA. Men varför har man sett sig nödgad att utmåla honom som Djävulen själv på grund av det?

Är det för att det finns så sympatiska hustrumisshandlare som genuint ångrar det de har gjort och därför förtjänar Lizas sympati (obs ironi)?

Alltså måste man utmåla de som inte kan förlåtas som så mycket värre.

Varför korsfäste Liza en annan kvinna i media utan bevis och aldrig ett ord till ursäkt? Hur kan hon sitta och säga att hon har papper på vinden som bevisar brott när åklagaren avskrivit ärendet då det inte fanns minsta bevis. Hur kunde hon då fortsätta hävda att hon bevis. Varför lämnade hon inte in dem då?

DET är vad vi väntar på, Niclas. Alla vi bloggare. Som, incidently, faktiskt lever i det här landet och alltså borde få påverka även den fjärde stadsmakten när de vägrar rapportera då det blåser om sina kompisar.

Lusten är stark hos många att se en person av Liza Marklunds status (numera en del av etablissemanget, rik och framgångsrik och dessutom kvinna) blotta strupen och krypa i smutsen med krökt rygg.

Hade hon från början visat minsta ödmjukhet hade inte fallet blivit så stort. Nu har hon visat en arrogans och nonchalans mot både sina läsare av böcker och krönikor och vägrar svara för sig. Jag vet inte hur hon skulle kunna rädda sitt anseende idag. Men jag har svårt att tro att jag nånsin skulle ta det hon sa på allvar igen.

Redigerat: Hittade en länk till PR agentens svar till Unni angående anklagelser. Vet inte hur mycket som stämmer. Stämmer det så sympatiserar jag med honom, men det stoppar inte att jag tycker att det var dåligt av Liza med hennes fokus att välja honom som agent, det måste finnas andra agenter än honom och andra författare kan man tycka.