Etiketter

,

Det finns vissa saker som jag tycker är rätt intressant.

Osama säger sig ha lidit av att folk tisslar och tasslar om honom. Min fundering är: Varför bor han kvar?

Varför så rotad i Oxelösund? 

Han har en gång flytt från sitt land, brutit upp alla rötter, har han verkligen blivit så rotad på den nya orten? Har han blivit det känns det inte som lidandet har varit så stort som han ger sken av.

Sen har vi barn nummer 2 som han inte har kontakt med. Det är mycket prat om Sara – men tydligen har han ett till barn som vägrar ha kontakt med honom. Detta på grund av hur han utmålas i Gömda, enligt Monica.

Det känns väldigt konstig att ett barn skulle förkasta sin far baserad på en bok. Eftersom jag inte har läst Monicas bok vet jag inte vilken ålder barnet ska vara, inte heller när brytningen kom. Om jag förstår saken rätt är mamman emot det hela och har skrivit in på flashback tidigare – så att barnet trots det skulle gå hellre på uppgifter i en bok som dementeras av båda föräldrarna känns – inte så troligt.

Det finns även uppgifter att Osama misshandlat mamman till det barnet – men jag tycker mig sett att det dementerades av Monica i bloggen men jag hittade inte det nu. 

Nåja. Jag hoppas allting ordnar sig. Jag är fortfarande övertygad om att det är bra att hela den här sörjan kommer fram.