Etiketter

, , ,

Det här med vad man ska rösta på är alltid svårt. Till att börja med ligger jag mycket åt högra hållet. Första gången så var det Moderaterna som fick min röst. Tydligen var min röst då värdefull för då fick vi högerstyre första gången på länge. Var väl rätt nöjd med dem så jag fortsatte väl men jag har velat mellan Fp och M. C har gått bort helt för mig. Deras rigida inställning till kärnkraften har varit ett problem för mig. Visst, det har varit en röstning om kärnkraften och vi bör hitta alternativ. Tyvärr känns koleldat från andra länder istället för att uppdatera kärnkrafterna här inte riktigt så smart om jag får tycka. Men nu är det problemet avskaffat och C skulle väl vara aktuellt. om det inte vore för de extremt korkade lagarna som nu kommit.

IPRED och FRA?! Ursäkta mig – vad pysslar ni med? De flesta nya musiker klagar inte, de når ut till en större publik och vinner framgångar på att turnera. Varför ska man gå i filmbolagens/musikbolagens ledband här? För att denna utdöende medieform ska fortleva så stryper man tankar om integritet. För mig är det obegripligt att man inte ser alla dessa jobbtillfällen och konsumtion. Programmerare, hårddisk media, mp3 spelare etc. Varför stirrar man sig blind på dessa musikbolag och filmbolag – som fortfarande konstaterar att film efter film slår rekord. Hur tänkte dom nu?

FRA var jag väl personligen inte så emot. Shit the same, var väl min åsikt. Ståndpunkten har dock ändrats allt eftersom mer och mer lagar börjar krypa inpå oss.  Vad är detta för samhälle?

Nu finns det då hopp när man ser enstaka politiker som Camilla Lindberg, Fp som då pratade ut om feminismen och så Karl Sigfrid, M, som jag inte känt till förut men som blev känd i och med FRA lagen.

Ungefär samtidigt som jag såg detta program så dog M som parti alternativ för mig helt och hållet.

Nu med länken som skulle finnas med.