Etiketter

, ,

Läser om den sjuåring som ska fungera som ”sexig musa” i Brasilien nu. I vanliga fall har man haft en 20-åring. Vill man tänja på gränserna så tror jag nog man kan hitta en dansare högre upp i åldrarna som kan visa att sexighet inte avtar med åldern. Längre ner i åldern känns lite – nja!

Brasilien har länge haft problem med sexuell exploatering av barn, speciellt i Amazonasregionen.

Ett skäl så gott som något att man funderar lite igen. Vad är det för signaler som ska skickas ut egentligen? I klädd triangeltopp som lämnar midjan bar, kjol och högklackat, är det så man vill paketera att man har barn som kan dansa? Är det så att man vill visa att även barn är fantastiska dansare, låt henne då vara klädd som ett barn. Inte som en vuxen kvinna.

Pappan som då står bakom utnämningen kan inte alls se problemet, vilket man förstår av hans citat:

– Den mannen som tittar på ett sjuårigt barn och blir upphetsad på något sätt borde gå till doktorn, säger Marco Lira till Daily Mail.

Ehm jovisst. Men, nu behöver han inte gå till doktorn, han kan åka till Brasilien, spela in en 80 min video med ett barn som dansar sexigt, för spridning och återanvändning privat.  Bra deal för pedofilen. Men är det verkligen det pappan ville.

Sen pratar man i Sverige om att det är fel att lägga upp barnbilder på skrattande barn på nätet, man vet inte vad som kan hända med bilderna. Det känns som vi är lite olika…

Ska bli intressant att se vad familjerätten bestämmer i ärendet i slutändan.

Annonser