Blir ännu ett inlägg om Monicas attack på Pär Ström. Läser inlägget igen nu. Hon har nu fattat att det handlar om Facebook, vilket någon hemsk människa stulit hennes identitet för att bli vän med Genusnytt. Själv skulle hon aldrig gjort det. Så inte vet jag hur ofta någon brukar använda hennes Facebook konto. Men det verkar inte vara något som stör henne nämnvärt.

Men nåväl. Det jag reagerar på i inlägget är ”Framför allt så älskar de kvinnor. Som kvinnor älskar män. Det är ju så det är. Kvinnor och män behöver varandra. Jämställt.

Hur definierar Monica ”älskar” här. Älskar hon Pär, eller älskar hon inte män som inte är ”riktiga karlar”? Tycks inte vara helt imponerad av honom. Pratar hon om ”älskar” som ”älska sin nästa”? Eller handlar det om fysiskt älska för det här med barnalstring? I så fall blir ju naturligtvis frågan för mig hur Monica ser på homosexuella? Män som älskar män och kvinnor som älskar kvinnor. Är detta acceptabelt i Monicas värld? Handlar det då om ”riktiga” män och kvinnor?

Men hennes inlägg är fortfarande rasande bra. Utmärkt och till och med direkt ypperligt. Enligt henne själv. Skönt att hon är nöjd då i alla fall. Resten av världen som till skillnad från mig följt såpan under längre tid står alldeles chockade. Vem är denna människa, var är alla hästarna som tycks ha flytt från henne?

En annan som reagerat på en annan av Monicas ”ypperliga” texter är Draggan som svarar på hennes hätska utfall i Newsmill. Det är roligt att läsa hur någon försöker följa med i hennes vändningar. Hon som är van att husera i sin blogg där hon, är allenarådande.

Annonser