Jag blir så arg, förbannad och vill bara skrika högt. Man undrar varför rasismen frodas i Sverige. Jag kan ge en bild helt enkelt.

Den här bilden visar en tjej som misshandlats och våldtagits av folk ej födda i Sverige. De dömdes. Men inte fan så utvisas dessa jävla människor som utan de får fortsätta att misshandla och våldta människor. Eller ja, nu är han inte dömd, men en är alltså misstänkt för att ha våldtagit en 80-åring nu.

Kanske skulle de få ett litet helvete i Somalia. Ärligt talat, det skiter jag i. Kan man inte bete sig på ett bättre sätt så är de inte välkomna här. De får ha hur ”ömmande” orsaker som finns. Det finns inga ursäkter för det här.

Varför ska kvinnor, unga och gamla riskera råka ut för sådana här och den  s k Skuggan som också gjort sig skyldiga till likartade brott, innan han då dödade Nancy. Och vi kan ta med den som misstänks för Elins mord med, även han har ett brottsregister innan han kom till Sverige. Men klart som fan att han var välkommen hit. Visserligen var det ”bara” rattfylla och smitning efter olycka med personskador. Och det är väl bra att få in någon med detta i Sverige! Det fungerar säkert jättebra tillsammans med nollvisionen att importera personer som redan visat att de inte fattat det här med ”don’t drink and drive”. Men nu kanske han dessutom ser till att det här med att minska risken för överbefolkning i Sverige. Ge honom lite mer tid bara. 

Man utvisar vissa människor, lesbiska kvinnor, homosexuelle män och kvinnor med små barn. Men dessa jävla stolpskott till människor får vara kvar och fortsätta begå diverse brott. Klart som fan att folk raljerar på Politiskt inkorrekt över ”kulturberikande”. Jag tror faktiskt inte att alla somalier är brottslingar, men det känns i alla fall som att de som är det garanterat har en livstids uppehållstillstånd i Sverige.

Vilken jag inte kan se som positivt varken för de ärliga somalierna, eller svenskarna.

Uppdatering 24/11:

Frågan om bildens äkthet kommer upp. Detta fall tycks ha tagits upp av efterlyst på den tiden det begav sig. Har hittat en annan bild med lite annan färgsättning om det då ser mer ”äkta” ut. Där har man även med länken till Efterlyst, men tyvärr är då informationen borta. Däremot finns artikel från Aftonbladet med från rättegången. Apropå att förändra bilder för att passa agendan. Lägg märke till att det inte står ”etniskt svensk” där.

Försvars advokaten om den som faktiskt utförde våldtäkten:

Dna binder en av dem vid våldtäkten.
Advokat Peter Nolby försvarar en av de åtalade.
–Det har utspelats utan att han har kunnat påverka det, säger Peter Nolby.
Men varför försökte de andra tre inte stoppa sin kompis?
–Det är väl där som man har varit kanske lite för passiv, säger Peter Nolby.
Peter Nolbys förklaring till att hans klient var med om våldtäkten:
–Det var olyckliga omständigheter att de här fyra råkade träffa varandra

Ja, de fälldes ju i alla fall. Gott och väl det. Men de kan fortsätta på sin invanda bana. Och visst är det säkert en massa blod som runnit och inte sår i hela ansiktet. Men läser man om skadorna:

Från Expressen om skadorna:

Både Linda och Jenny överlevde, trots den grova misshandeln. Linda fick flera jack i huvudet efter slagen av fjäderbatongen, hennes tumme var bruten och hennes ben var helt blåslagna. Jenny fick jack i pannan och huvudet och en fraktur under höger öga. Hela hennes kropp var full med skrapsår.

Man kan även läsa Jennys egen berättelse, och se ännu en bild i Expressen.

Och nu när jag skrivit en hel del redan hittar jag då denna bild på Expressen med. Visar sig då att det inte är Jenny, utan Linda som är på bilden.