Etiketter

Åkte hem från jobbet idag och försökte nå sambon då han ringt när jag var upptagen och jag lovat ringa tillbaka. Ringde på 3 x jobbmobil – 2 x privat mobil – hemtelefon inget svar. Funderade om han gått ut, och var lite förvånad över att han inte haft telefonerna med sig. Kom hem och han mötte mig i trappan och såg allmänt nyvaken ut. Frågade om han sovit men fick inget riktigt svar, mer än nej, vad då? Förklarade att jag ringt, så han gick och letade telefonen i jackfickan. Då kom storebror ner, gråtande. Han sa att pappa hade betett sig underligt. Jag bad honom förklara hur, sambon såg lika frågande ut som mig. Jo, han hade pratat väldigt lågt, sen vinglade han och ramlade ner på golvet och inte svarat när sonen pratat med honom. Sambon såg lika frågande ut fortfarande och gick upp. Sonen berättade då att pappa hade gjort saker som vuxna inte brukar göra. Dreglat. Sen hade han låtit som han snarkat.

Så vi åkte in på sjukhuset där jag lämnat min förvirrade sambo. Han hade väl klarnat till så pass att han insett att han inte hade några minnesbilder från kvällen. Han hade då hämtat lillen på dagis – inga minnen – storebror på skolan – parkerat bilen (ej låst den) och sedan kommit hem och fallit ihop. Tydligen hade han vaknat en stund innan jag kom hem – men tydligen inte varit talbar.

Tack och lov så verkar sjukvården fungera när det är akut. Vi fick snabbt hjälp och komma in så det kändes tryggt. Nu gäller det bara att se vad det är. Med tanke på allt jobbande och stressande de senaste helgerna så är jag väl inte helt förvånad över den första hypotesen som man tog fram. Stressrelaterat. Sen får man väl se vad det blir av det.