Etiketter

Jag har lite svårt att förstå nöjet att sitta och vräka ut hat över människor. Ger det en sorts tillfredsställelse att få skriva dessa saker? Gärna samma sak flera gånger? Handlar det om någon sorts Tourette? Det är spännande att se vad som driver människor. Hur människor kan reagera olika på saker. Men vissa gånger går jag bet i att hitta förklaring till ett beteende. Jag förstår inte poängen med alla dessa kommentarer. Vad är det som triggar detta maniska skrivande? Jag menar 8 kommentarer på bara några timmar? Handlar det om att såra? Tro mig, det krävs mer subtila förolämpningar än utvräkta invektiv för att lyckas med det.

Reglerna här är enkla. Du får skriva vad du behagar om mig. Det är för mig helt ointressant om du tror jag är en man som skriver under synonym, eller om du tycker jag är falsk mm. Men du kommer inte få skriva om någon annan här. Och jag kommer definitivt att stoppa alla kommentarer som du skriver under någon annans kända alias. Men det känns väl lite tråkigt nu när du har ansträngt dig att skriva så mycket att folk inte ska ha möjlighet att läsa dina fina beskrivning om mig och vad du tycker jag (och alla mina aliaser) förtjänar.

Trollan kommer sedan in och slickar arslet ***** i röven, som varit delaktig i att hänga ut en privatkvinna på nätet med en papperspåse på huvudet nyligen!
/../
Trollan kommer sedan in och spelar allvetande och ”god” vet vad som är rätt och fel samtidigt som den falska människan backar upp arslen som hänger ut privata kvinnor på nätet och försöker sabba deras försörjning. Och det var inte första gången. Det är märkligt att ni tror att allt ska kunna göras ostraffat!?

Stackars idioter!

Jämställdisterna är troligen den mest falska samling puckon som kunnat verka så länge utan att få mer smäll på käften!

Slutligen måste det vara mer än ett heltidsarbete för **** att spela både ****, Trollan, **** och **** på en och samma gång. Skaffa er för fan ett riktigt jobb så slipper vi andra betala socialbidrag för ett gäng falska psykopater på nätet.

Pinsamt att kärringen **** backar upp er svin, men hon är lika falsk som fittan Trollan, ***, och *****.

Jag hoppas att ni råkar ut för en Breiviktyp som höjer sin AK och mejar ner er till grunden.

Bjuder på en varsin fet spottloska i ansiktet på var och en av asen!

Och så nästa drapa:

Det borde väl annars inte vara några problem för människor att hyra egna hackare, så ni får smaka på egen medicin!?

Hur mycket får jämställdistfnasken i arvode? Vad tar du Trollan för att kasta skit på andra kvinnor backa upp att ni hackar deras datorer och hänger ut dem med en papperspåse på huvudet?

En femma och några kommentarer på din anonyma blogg? Era egna falska kvinnliga signaturer med män bakom och ett östeuropeiska billiga jämställdistluder räknas dock inte.

Billigt.

Och vidare….

Är det någon som ska ha en ”skämspåse” på huvudet så är det feta äckliga mansgrisar som du, patetiska avundsamma män som inte klarar av självständiga kvinnor utan att försöka trycka ner dem! Utan att jaga efter dem på nätet och känner sig tvingade att skryta över sin utbildning och sin egna förträfflighet. Som sagt är det någon som ska ha en jävla ”skämspåse” på huvudet så är det arslen som du **** aka **** och ni andra!

Hur jävla trovärdigt och vinnande är det med ett gäng som hackar datorer och häcklar kvinnors inkomster i syfte att få andra att tro att kvinnan inte har lyckats med något framgångsrikt företagande!? Hur vinnande är det att sprida ut skitsnack om att en kvinna inte har några kontakter inte har några med sig. Jo svaga ynkliga patetiska avundsamma svinmän kan syssla med den skiten!

Det är varken trovärdigt eller vinnande för andra än de de fnask du måste köpa och säger vad du betalar dem för att nicka till!

Hur kan vuxna medelålders kvinnor och män med stora barn hylla en man som mobbar en tonårstje,j som säger sig blivit våldtagen!?
Jo är man ett ett gäng psykopater, så är det fullt möjligt.

Vid det här laget har jag börjat rensa i träsket vilket inte tas väl upp.

Vågar du inte släppa fram sanningen lilla Trollan!?:-D Dina egna påstådda lögner om att du är piratpartiskt och själv inte inte släpper fram alla kommentarer!? Dina falska påståenden på Genusnytt om att du inte vill censurera? när du själv är likadan.

Typiskt jämställdister ni utför kriminella jävla handlingar och sedan kan ni inte stå till svars för dem! Fega ynkryggar! Istället förtalar ni den som ni redan kränkt, trakasserat eller mobbar personen! Vad är syftet? Vill ni bli dödade!? Eller är ni ett gäng störda psykopater? Hur känns det trollan att spela småbarnsmorsa när det egentligen sitter en gubbe bakom ditt nick, blir du lite småkåt av lögnerna kanske?

Är detta månne den sista?

Trollan!

Du glömde släppa fram de bästa kommentarerna högre upp, eller var de allt för avslöjande!? Var det för att jag skrev om ditt fnask **** som du *** sitter bakom och skriver?

Enligt mina källor kommer även du ingå och bli omskriven. Det var väl fint! 😀

Det är bra att sanningen kommer fram om falska svin. Människor vill inte ha med falska psykopater att göra nämligen.

Så det var morgonens skörd det. Trevligt. Reflekterar lite över kvinnosynen som man ger uttryck för med tanke på alla dessa ”fnask” som alla är och att varje gång. Känns det mer ok eftersom man då har sagt att det är män som skriver som kvinnor och dessa kvinnor är fnask? Det blir lite snurrigt att hålla koll på alla dessa grenar. Tänk att alla dessa människor egentligen är en och samma person. Och denna person betalar alla dessa andra nick. Antingen med sex eller pengar. Eller berömmande ord.

Jag finner det lite lustigt att denna dam på något sätt förenar så många grenar både feminister och jämställdister, som diskussionen på twitter tidigare visade.

lenalillie1 lenalillie2

Så. Om vi nu är så hemska, falska, brottsliga – varför fortsätter du att läsa våra bloggar? Kan det verkligen vara så bra för blodtrycket att gå upp i varv så mycket? Eller är det, med tanke på fokusen på det sexuella och hur upphetsad förutsätts bli någon sorts projicering? Att det handlar om egen upphetsning?

Nåväl. Det var förhoppningsvis allt för idag.